Ajánlatot kérek

Klíma

icon

A legtöbb új klímaberendezés energiatakarékos működést biztosít, így akár pénzt is spórolhatunk hosszú távon. A modern klímák számos kényelmi funkcióval rendelkeznek, mint például a távirányítás, időzítő, csendes üzemmód vagy akár WiFi kapcsolat is lehetőség van rájuk csatlakoztatni.
A legtöbb piacon lévő klíma kétirányú működést is képes biztosítani, ami azt jelenti, hogy nemcsak hűteni, hanem fűteni is lehet velük. Így akár az év bármely szakaszában használhatjuk a klímát, hogy otthonunk mindig kellemes hőmérsékletű legyen.

Fűtés klímával

Hatékonyabb energiafelhasználás: A modern klímaberendezések hatékonyabban képesek felmelegíteni egy teret, mint a hagyományos fűtési rendszerek. Ezáltal kevesebb energiára van szükség a megfelelő hőmérséklet eléréséhez, így csökkenhet az energiafogyasztás és a fűtésszámla is.

Hűtés és fűtés egyben: A klímaberendezések nem csak fűteni, hanem hűteni is képesek, így egész évben komfortos hőmérsékletet biztosíthatnak a lakásban.
Kényelmes és egyszerű használat: A klímaberendezések könnyen telepíthetők és egyszerűen kezelhetők, így a felhasználók könnyedén tudják szabályozni a hőmérsékletet és a működési beállításokat.

Jó minőségű levegő: A klímaberendezések rendszerint levegőt is tisztítanak és szűrnek, így friss és tiszta levegőt biztosítanak a lakásban.

Időzített működés: A klímaberendezések rendszerint időzítő funkcióval rendelkeznek, így be lehet állítani, hogy mikor kapcsoljon be vagy ki a fűtés, így optimalizálható a fűtési időszak és csökkenthető az energiafogyasztás.

Ezek az előnyök miatt a klímával fűtés egy kényelmes és hatékony megoldás lehet a lakóterek fűtésére!

Fontos azonban szem előtt tartani, hogy a klíma rendszeresen karbantartást igényel a hosszú élettartam érdekében. Érdemes időről-időre megtisztítani a szűrőket, és rendszeresen ellenőriztetni a klímaberendezést szakemberrel. Így biztosíthatjuk, hogy a klíma mindig hatékonyan működjön.

H tarifa - megújuló energiaforrásokhoz kiépített rendszerekhez

Kedvezményes H tarifával alacsonyabb áron igényelhető a szolgáltatótól az elektromos energia október 15-től április 15-ig, a fűtési idény időszakára. Így a fűtési rendszer - legyen az split klíma vagy levegő-víz hőszivattyús rendszer - hatékonyan működik, és a fogyasztók kevesebbet fizetnek a fűtésért.

A pontos tarifákról és igénylésről a területileg illetékes elektromos áram szolgáltatók weboldalán illetve ügyfélszolgálatán tájékozódhatnak.