Ajánlatot kérek

Rólunk

Cégünknél elkötelezettek vagyunk a magas színvonalú szolgáltatások nyújtása mellett a napelem technológia és a klímatechnika területén. E két területre való összpontosításunk lehetővé teszi számunkra, hogy ezekre a területekre szakosodjunk, és ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Tisztában vagyunk azzal, hogy minden ügyfél igényei egyediek, és szorosan együttműködünk velük, hogy egyedi igényeiknek megfelelő, testreszabott megoldásokat hozzunk létre. Azáltal, hogy naprakész maradunk a legújabb iparági trendekkel és technológiákkal, biztosítjuk, hogy ügyfeleink az elérhető leginnovatívabb és leghatékonyabb megoldásokat kapják.

Napelemes rendszerek telepítését különféle helyszíneken vállaljuk, beleértve a lakossági, kereskedelmi épületeket. Kollégáink korszerű eszközparkkal rendelkeznek ahhoz, hogy a szerelési folyamatot nagyfokú rutinnal végezzék. Tisztában vagyunk a megújuló energia fontosságával és környezetre gyakorolt ​​hatásával, és igyekszünk ügyfeleinknek a lehető legjobb megoldást nyújtani energiaszükségleteik kielégítésére. Szakértői csapatunk gondoskodik arról, hogy minden telepítés az ügyfél speciális igényeihez legyen igazítva, biztosítva a maximális hatékonyságot és költséghatékonyságot.

Csapatunk a klíma-, multiklíma-, hőszivattyús és VRF-rendszerek üzembe helyezésében is jártas. Klímaszervízes munkatársaink magasan képzett szakemberek, teljeskörűen vállalják ezeknek a rendszereknek a telepítését és üzembe helyezését mind a lakosság, mind a vállalkozások számára. Fontosnak tartjuk a beltéri levegő minőségét és a kényelmes hőmérsékletszabályozás szükségességét, és arra törekszünk, hogy ügyfeleink lehetőségeihez mérten a legjobb megoldást nyújtsuk igényeik kielégítésére. Szakértői csapatunk gondoskodik arról, hogy minden rendszert a legmagasabb minőségi és hatékonysági követelményeknek megfelelően telepítsenek és helyezzenek üzembe.

Tisztában vagyunk az időszerű és megbízható kiszolgálás fontosságával, és igyekszünk a lehető leghatékonyabban és gördülékenyen kielégíteni ügyfeleink igényeit. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb megoldásokat tudjuk biztosítani, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy biztosítsuk szolgáltatásainkkal való elégedettségüket.

Díjak, minősítések

Nagy büszkeséggel tudatjuk, hogy 2023-ban a Sol-Air Kft elnyerte az AA+ cégminősítést! Ez a megtisztelő elismerés nemcsak a szakértelmünket és elkötelezettségünket tükrözi, hanem azt is, hogy ügyfeleink bizalmára méltó partner vagyunk. Köszönjük minden munkatársunknak és ügyfelünknek, akik hozzájárultak ehhez az elismerő eredményhez!

icon

Reméljük hamarosan Önt is ügyfeleink között köszönthetjük!
Sol-Air Kft. csapata